3ο χλμ. Ε.Ο. Λαμίας - Λυγαριάς

Παθολογική Κλινική


Η Παθολογική κλινική της Κλινικής Λαμίας επιδιώκει να πετύχει ένα καλά ανεπτυγμένο και λειτουργικό πρόγραμμα κλινικού έργου, εκπαιδευτικής δραστηριότητος και επιστημονικής έρευνας. Η φιλοσοφία του τμήματος είναι ότι όλο το στελεχιακό δυναμικό πρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλους τους προαναφερθέντες άξονες.

Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε νοσηλευόμενους, αλλά και σε εξωτερικούς ασθενείς, με βάση την εμπειρία και τη διαρκή ενημέρωση του έμψυχου δυναμικού της. Ερευνητικά προγράμματα, κλινικές μελέτες και εκπαίδευση ιατρών και νοσηλευτών αποτελούν πεδία ενδιαφέροντος.

Η κλινική λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα των κορυφαίων νοσοκομείων.
Επί καθημερινής βάσης γίνεται συζήτηση και αξιολόγηση των περιστατικών αλλά και μετά την έξοδό του ασθενούς δίδονται κατάλληλες οδηγίες για την παρακολούθηση της υγείας του.

Η κλινική μας διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο, επανδρωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Στόχος μας ακόμη είναι για κάθε ασθενή που θα συνδεθεί μαζί μας να διατηρήσουμε μια μόνιμη ιατρική σχέση μαζί του ανεξάρτητα του χρόνου και του τόπου που θα βρίσκεται κάθε φορά ώστε να εγγυηθούμε την προάσπιση και την προαγωγή πρόληψης της υγείας του.

Τέλος, για την διευκόλυνση και αποφυγή ταλαιπωρίας των συνοδών, υπάρχει άμεση συνεργασία  με τον ΕΟΠΥΥ τόσο για την κάλυψη των θεραπειών όσο και για την άμεση δωρεάν συνταγογράφηση όλων των φαρμάκων τους.